Бай Тошо: Истината е на дъното на чинията!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Истината е на дъното на чинията!


Бай Тошо: Китайците имат една мъдрост, която гласи: „Ако търсиш причина за болестта си, търси я на дъното на чинията си“! Малцина от вас могат да сравнят качеството и вкусът на храната по мое време и сега. По мое време имаше скромен избор, но само на Български качествени храни отговарящи на БДС – Български Държавен Стандарт, имаше служби, които следяха за качеството. Сега международната индустрия бълва огромен асортимент, но какво има под лъскавите опаковки?

Истината защо сте болни е на дъното на чинията ви? Когато сме били освободени от Турско Робство при новото преброяване на населението е имало хиляди столетници у нас без да е имало модерно земеделие и модерни технологии, които са били за улесняване на животът на хората, но хората са имали фолклор, традиции и чиста питателна храна колкото и оскъдна да е била тя. Бай Тошо: Ние след 44-та година създадохме аграрна страна и вече не се ореше с волове, а с трактори и добивите се повишиха, но не за сметка на качеството бе това количество, а заради стройната организация и трудът на хората.

ДА си поговорим за модерните храни, които дойдоха с Демокрацията, а с тях и много болести. Колкото по-демократични ставате толкова и по-болни също. Приемате болестите като съдба – внезапно сполетяло ви нещастие, лош късмет, а истината е, че няма нищо внезапно. Малко по малко се разболявахте като приемате храни с високо съдържание на нитрати, пестициди и ГМО. Истината е, че чуждите хранителни вериги гледат печалбата от всеки хранителен продукт, а не вашето здраве. Да вземем предвид птиците, които третират с хормони и антибиотици като тези хормони влизат и във вас. Какво става с децата на едно малко момченце с женски хормони и един мъж с женски хормони? Хормоните инжектирани в левите бутчета на пилетата водят до стерилизитет и хомосексуализъм. А при момиченцата се развива рак на матката, рак на шийката на матката и така още болести на хормонално ниво.

Суровините и фуражите, които се внасят в страната ни са опасни, но никой не следи за контрол с ГМО продукти. По мое време всичко си го произвеждахме и беше чисто. По мое време нямаше така наречените Е-та. Например Е-100 до Е-181 са доста опасни, защото са канцерогенни и се произвеждат от катран и нефтопроизводни това са оцветители, които се срещат в бонбони, сладки кексчета и сладкиши, които се използва най-много в чипсове, снаксове и шоколади, което поразява децата ни. Чете ли етикетите? Истината е, че срокът на годност на храните се повишава с много токсини химикали така наречените консерванти, защото храните се внасят и да издържат много време по рафтовете там са тези от Е-200 до Е-290 например – бензоати, сулфиди, феноли, нитрати, лактати и др., които атакуват директно стомасите ви и някои съдържат дори тежки метали. Отровни са, но в малки количества ще кажат вносителите, но с годините дали няма лоши количествени натрупвания във вашият организъм? Наложиха консуматорско мислене, но каква е цената, която ще платите? Подмениха ви начинът на хранене и дори киселото родно мляко ви подмениха. Хроничните заболявания нарастват, а бялата мафия чака само това за да ви продават лекарства и да ви лекуват за пари. Истината е, че здравето ви е на дъното на чинията, а кой остави този стратегически отрасъл здравето и изхранването на една нация в чужди ръце?

Защо избиват животните, за да ви внасят техните храни, ли? И зад всичко това си има виновни, но вие не викате „оставка“, а „наздраве“. Празници са, да, а дали ще празнувате или ще се самоизтребвате? Истината е, че ако влезете в някоя голяма хранителна верига няма да можете да ми покажете един истински чист и 100 процента натурален продукт.

А по мое време не беше така затова и бяхте здраве. Пожелавате си здраве и дълъг живот, отпивайки от чашата с отрова.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар