Бай Тошо: Когато Русия ни беше другар, а не враг!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Когато Русия ни беше другар, а не враг!


Аз Бай Тошо смея да твърдя, че Русия направи много за България именно заради това трябва да се уважава и почита. Нима не изградихме държавата с парите от Русия? Нима Армията ни не бе втората по сила във Варшавският договор и в СИВ? Над 400 самолета ни подариха за да пазим небето си на стойност над 30 000 милиарда долара. Танковете бяха хиляди, бронебойните машини и артилерията също. Изградихме ядрени централи и се превърнахме в модерна аграрна страна. Руските трактори замениха воловете и конете в земеделското стопанство и започнахме да храним и други държави.

Изнасяхме буркани и внасяхме машини и развихме тежка промишленост и лека, с която да задоволяваме нуждите на икономиката и страната като всичко си произвеждахме и изнасяхме – торове и химическа промишленост сами си произвеждахме, автобуси и камиони, бронирана техника, електрокари и мотокари, произвеждахме кораби и машини и нямаше безработица, но сега всичко внасяте от Европа, а Америка ни даде няколко Изтребителя на каква цена и ще ги чакаме с години.

Когато Русия ни бе другар Българското население живееше в сигурност за утрешният ден и спокойно планираше бъдещето на децата си, а България нарасна с над 2 милиона Българи и за тях имаше работа и спокойствие. Сега нищо не остана от това, което Ви казвам, а правителството изтегли над 30 милиарда без да построй нищо, без да ви попитата, а вие ще ги връщате. Въпросът е дали Русия от столетия е помагала на България е исторически доказан факт.

Къде беше Америка през трудните векове за България да бъдем честни – последните 200 години Америка ни беше враг, а преди това я нямаше на картата. Сега чувам, че още бази ще правите на американците у нас да насочат оръжията си към Русия и да направите родината ни мишена на руските свръхзвукови ракети. Някой попита ли ви за това искате ли, съгласни ли сте? Дори тези преди мен казваха, които бяха врагове на комунистите казваха „винаги с Германия, но никога против Русия“, забравихте заветът им!

Американците са тук за да водят война, а не да носят МИР запомнете. Те са колонизатори и за това имат нужда от верни диктатори за да властват над вас! Защо не строят американски заводи, а бази тук, задайте си този въпрос, задайте го и на правителството да попитат Американците?

Българска армия – възход и падение. Засрамете се.
www.facebook.com/Бай-Тошо-100657208175999

Публикувахте от Бай Тошо в Събота, 12 декември 2020 г.

НЯКОГА ВСИЧКИ ДАВАХМЕ КЛЕТВА ЗА РОДИНАТА И Я СПАЗВАХМЕ…

Аз Бай Тошо Ви казвам, че не става дума за русофили и русофоби, а става дума, че трябват Българофили на които им пука за дом и родина, а аз такива в управлението на страната не виждам!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар