Бай Тошо: Някога всяка вечер миеха улиците и нямаше прахови частици!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Някога всяка вечер миеха улиците и нямаше прахови частици!


По мое време всяка вечер миеха улиците и над 2 милиона печки горяха дърва и въглища като добавим и десетки хиляди комини на заводи защо нямаше фини прахови частици?

Откъде се взеха, от небето ли? Някои другарки и другари вярват, че тях ги пръскат със самолети за да могат да йонизират въздуха с мощни антени за да влияят на климата и на вас самите. Аз бих казал, че не вярвам на конспирации, но бих казал, че и във всяка конспирация има по малко истина. От къде дойдоха тези фини прахови частици питам като с маски сте в София и не се диша?

По мое врем живееха 9 милиона в страната и нямаше проблем с боклука и сметоизвозването като в повечето населени места пред всяка къща имаше казан и минаваха и го изхвърляха редовно, а в градинките имаше уханни рози не торбички.

Градовете и селата не бяха презастроени, имаше паркове и детски площадки, въздухът бе чист, а улиците измити. Днес обаче в България има 4,5 милиона жители, а въздухът е мръсен, градовете презастроени с празни жилища. Погледнете нощем колко прозореца светят, колко комина пушат, а сега с тези ограничения и по пътищата няма коли! Кой трови въздухът ви, от къде е всичкото това замърсяване?

Аз Бай Тошо питам откъде дойдоха тези фини прахови частици като се отоплявате с климатици?

 

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар