Бай Тошо: Ще има ли такъв парламент?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Ще има ли такъв парламент? Бай Тошо: По всичко личи, че този парламент няма да го бъде!

Най-вероятно неговата мисия да промени избирателният закон, който да улесни електронното гласуване по пощата да бъде факт както и намаляването на субсидията на партиите – въпросите, които останаха без решения от референдумът.

Така 2-3 милиона българи в чужбина да гласуват за Слави Трифонов и неговата партия да стане първа политическа сила. А другарите и другарките пак ще се борят за трето място, което си е дълбока опозиция.

ГЕРБ имат огромен властови ресурс, а финансовият им ресурс надминава и най-големите черни мафиотски каси. Да България освен, че засмукват от разпадналите се патриотични формации ресурс засмукват и от електората на БСП. А Мая Манолова все по-малко ще получава дясна подкрепа.

Само ДПС имат твърд електорат и дори на тези избори имат малък прираст. Въпросът е ще го има ли този парламент или не, най-вероятно се очакват други парламентарни избори и вече се спряга дори дата 06.07.2021г.

И така на практика екипът на Слави Трифонов трупа негативи на терен, но по-голямата изборна активност зад граница ще му донесе доминат в следващият парламент.

Истината е, че статуквото не може да се възпроизведе в момента те са като една глутница вълци, които или ставаш като тях и те те приемат, или те разкъсват.

Възраждане също набира скорост, но няма ресурсът, а дали лятото на Васил Божков ще се докаже е рано да се каже като в неговите структури няма хора с опит, а политиката е занаят, които се върти от хора с познания в изборните детайли от хора закоравели в задкулисната игра и не всеки може да играе с тях.

От финансова криза влязохме в медицинска след нея в политическа стабилна държава в условия на хаос трудно се прави, а ГЕРБ са заложили хиляди подводни мини и ще клатят страната, ако не по заповед на Бойко то от елементарна злоба.

На Финала обаче народът страда, този народ, в които се кълнат преди избори, а след избори всички обличат костюмите и стават някак си важни и недосегаеми.

Само Румен Радев може да обърне резултатите на нашата столетница.

Бай Тошо пита ще го има ли този парламент или не?

Виж повече на Бултаймс Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар