Българско летище с нов режим на работа

в Новини

Летище "Пловдив" ще мине на нов режим на работа от понеделник, заяви изпълнителният директор на аеропорта Спас Шуманов. Той обясни, че решението е било взето от Борда на директора, предвид настъпилите обстоятелства и извънредното положение в страната.

В момента на практика на летището няма нито един полет и е безпредметно да стои постоянно отворено, уточнява Trafficnews.bg. От гранична полиция вече са изтеглили голяма част от служителите си там.

Аеропортът ще работи от 10:00 часа сутринта до 18:00 часа, като служителите ще работят по график. Идеята е да няма струпване на хора и да има по-голяма физическа дистанция между служителите.

При нужда или извънредна ситуация с полет, летището има протоколи, по които действа и веднага може да отвори и да се сформира необходимия екип, който да го обслужи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар