Иво Сиромахов: От Космоса се вижда къщата на Борисов в Барселона

в България

Така започна „Вечерното шоу на Слави Трифонов“:

Иво Сиромахов: От вчера у нас е първият европейски главен прокурор Лаура Кьовеши.

Да го кажем така: Кака Лаура дойде заради милион и едно желания за справедлива съдебна система у нас. Само едно не ми е ясно: защо Кьовеши се разкарва до България заради злоупотребите с еврофондове? Тия злоупотреби се виждат и от Космоса! Виждат се и терасите на Каракачанов, и къщите за тъщи на Карадайъ, и къщата в Бареселона на Борисов, а оградата с Турция на Валери Симеонов се вижда най-ясно, защото отдавна е паднала на една страна.

От сигурен източник научих, че Лаура Кьовеши още вчера се е видяла с Гешев и го е попитала:

„Господин прокурор, каква работа свършихте за последния месец?”. Гешев си запретнал крачола и казал: „Виж, купих си тия чорапи от Митко чорапа в Пловдив”!

Кьовеши се е видяла и с наши журналисти. Тя им е казала: „Все пак одобрих прокурора Гешев и прокурорите около него”! Един журналист попитал: „За какво го одобрихте? За европейски делегирани прокурори ли?” Кьовеши отговорила: „Не! Одобрих ги за затвора!”.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе