Костадин Костадинов: България е в ръцете на хората

в България

Всички партии в България са американски подлоги! Всички ще ни вкарат във война с Русия!

Основната цел на „Възраждане“ е да стане първа политическа сила на изборите и да управлява самостоятелно като провежда независима политика, каза Костадин Костадинов и добави, че всичко зависи от хората.

„Има златен шанс да се промени ситуацията , така че в българската политика да не доминират случайни хора.

България е във вашите ръце. Ние сме тези, които ще преосноват държавата. Алтернативата е „Възраждане“ или разруха.“ заяви Костадинов.

По време на кампанията всички кандидати за народни представители проведоха множество срещи с граждани и отговориха на въпроси свързани с концесиите, корупцията, търсенето на персонална отговорност от депутати и магистрати за техните решения, мандатност на кметове и др.

По отношение на войната в Украйна председателят на „Възраждане“ е категоричен, че най- важният приоритет за България е запазването на мира в нашата страна. “ Предизборната кампания реално приключи с новината за частичната мобилизация в Русия. Войната в Украйна става все по- близка до нас“, каза още той за медията ни.

За съжаление, опасността да стане широкомащабен военен конфликт, който да погълне цяла Европа, е огромна. От тази гледна точка, на 2 октомври ние избираме между мира и войната.

Мирът се олицетворява от „Възраждане“, защото ние сме единствената политическа организация , която заявява ясно и категорично, че няма да включи България в този военен конфликт на страната на НАТО. Войната се олицетворява от всички останали- ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, ИТН , и всички останали, които казват, че ще изпълнят своите ангажименти към НАТО, и ако ни заповядат ще изпратят български войници да умират за американския интерес в Украйна.

Ние няма да допуснем САЩ да водят война с Русия с ръцете на българските войници. Нека това да бъде максимално ясно и категорично разбрано. Това е основното, което трябва да коментираме, всичко останало отива на заден план.“, заяви Костадин Костадинов и призова да се гласува на предстоящите избори.

„Хората държат властта. И ако на 2 октомври тя бъде хвърлена от тях просто на улицата, не бива да се сърдим на никой. Това, което обясняваме на нашите сънародници, е много простичко. България е в техните ръце и от тях зависи каква ще бъде тя в следващите месеци и години, може би, защото никой не знае колко ще издържи следващият парламент.

Ако те искат да дадат страната ни в ръцете на хора, които да продължават досегашната убийствена за България политика, не бива да се сърдим на никого, че до края на годината България ще намалее със 100 000 души , следващата с още 100 000, след 8 г. ще сме намалели с още 1 милион души. В България ще останат предимно старци и хора, които не са от български произход. Това е едната алтернатива.

Другата алтернатива е да гласуват за „Възраждане“. И тогава България след 10 г. ще бъде 10 милиона, с двойно по- голям брутен вътрешен продукт, и твърде вероятно да е 140 000 кв. км. България ще бъде такава, каквато ние я поискаме, каквато я пожелаем, каквато я начертаем.

Това зависи единствено от нас. Ето защо, гласът на всеки един българин е изключително важен. Този, който не гласува извършва престъпление спрямо бъдещето на собствените си деца.

Той се отказва от собствената си власт и той доброволно се обрича на робство. Ние призоваваме всеки един български гражданин да гласува. Без значение за нас, или за някой друг.

Изборът трябва да бъде направен. Задължително. Защото правото да избираш, е основното право на свободния човек“ заяви Костадинов.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе