Рептилите управляват планетата ни!

в Новини

Рептилите управляват планетата ни!


Вижте какво очаква човечеството? Безспорно е, че Рептилите управляват нашата планета. Човечеството на планетата е един експеримент на друга раса, която периодично създава и унищожава цивилизации. Сега предстой създаването на Нов световен ред с нови правила и създаването на нова цивилизация, а ние се намираме в преходен период. Светът се дели на цикли така нареченият кръговрат на живота. Всеки цикъл носи със себе си промени, а краят на един цикъл всъщност е ново начало на друг. Колкото по-голям е цикъла толкова по-силна енергия има.

Планетарните цикли от нас хората се измерват с години, а някой с векове, но има цикли по-древни, които се сменят на 50 000 години такъв например е цикълът на богинята Майка и култът към него. Сега сме свидетели на завръщането на енергията на матриархат на жената като доминанта фигура. Навлизаме във водолей, който носи силата на именно този цикъл.

 

Да се върнем обаче на рептилите, които управляват тези цикли от милиони години. Новият световен ред се диктува от няколко фамилии, които налагат нов световен ред основан на принципа на богинята Майка и контролът. Човечеството се възпитава в модел на поведение на стаден принцип, а следващите нива са поставяне на чипове и контрол от един център с изкуствен интелект като единен суперкомпютър и всичко това наподобява пчелният кошер или мравунякът с царицата майка, която управлява всички останали.

Дали човечеството ще приеме новият световен ред ние не знаем, но със сигурност светът върви в тази посока. Рептилите не се съобразяват с мнението и желанията на хората, а просто изпълняват своят план стъпка по стъпка. Те не се нуждаят от нашето одобрение, никой не ни пита както учените не се интересуват дали има хуманност на белите мишки в лабораторията си. Та дали рептилите управляват света сами можете да си отговорите, а фамилиите, които управляват света са подвластни на тях, всички ще бъдат подчинени рано или късно!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар