Слави Трифонов: Борисов подай оставка!

в България

Слави Трифонов: Борисов подай оставка!


Слави Трифонов не спира да подтиква премиера тиква да подаде оставка и да се отива към предсрочни избори в страната. Макар по всички да личи, че държавата се блокира политически, а щетите са икономически и социалният ефект да арестуваме хората по домовете им и да ги държим в стрес, уплах и неизвестност.

По всичко личи, че държава управлявана привидно от джипката си е на самотек и всички процеси са в хаос и бъркотия! Трябва да се сложи край на тази олелия! Оставката е личен акт, който Борисов разбира добре като толкова оставки е подал, но сега вече става дума за огромен провал. В социален аспект държавата е блокирана, а хората я карат на „който каквото му е писано”.

Но стана ясно, че зад всички страдания на народът седи един човек и той трябва да си понесе отговорност, а оставката е необходимост за да може да се спаси и малкото останало от България. Хората искат оставка. Бизнеса иска оставка. Всички искат оставка, а само Борисов ни бута в пропастта на сила с мерки и забрани се крепи ден след във властта и все повече се вижда краят на това управление и краят на едно измерение наречено диктатура.

Слави Трифонов не веднъж каза:
„Борисов, подай оставка”! Но Борисов ще стиска властта до последно. Но никой не може да избяга от съдбата си, няма диктатор да е остарял. Няма и народ, който по време на диктатура да не е наказал своят диктатор! Време е да изхвърлим боклука от властта и това трябва да стане сега!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар