Слави Трифонов заяви, че не само председателя на Парламента, а и цялото Народно Събрание трябва да си отидат веднага!

в България

Слави Трифонов заяви, че не само председателя на Парламента, а и цялото Народно Събрание трябва да си отидат веднага!


Цвета Караянчева е логичният председател на това Народно Събрание.

Тя е като негово рекламно лице. Нейните качества или по-скоро липсата на каквито и да било качества, характеризират съдържанието на сегашното Народно Събрание. Обективно, то е най-срамното, съществувало някога. Така че, не ви ли се струва странно, че този парламент иска да махне своя председател?

Те са си като дупе и гащи. Или по-скоро като ПКП и гащи. Така че, цялата тази срамна история трябва да приключи изцяло. И максимално бързо. Не само председателя на Парламента, а и цялото Народно Събрание трябва да си отидат веднага.

Какво е вашето мнение, трябва ли веднага да си отиде този парламент? Според Вас Борисов опозори ли ПКП и цялата институция, и страната ни? За едно е прав Слави Трифонов, че трябва да изхвърлим боклука от властта час по-скоро и всички заедно да изградим една нова и чиста България!

bulpress tv

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе