Авиокомпания купува 10 броя Boeing 737 MAX 8

в Новини

Турският превозвач „Сън Експрес“ е подписал договор за покупката на нови 10 броя от модел Boeing 737 MAX 8, след като вече са договорени 32 броя. „Имаме пълна увереност, че Boeing ще ни достави надежден и ефективен самолет. Очевидно е, че това изисква безспорна летателна годност на модела, гарантирана от всички съответни органи “, каза изпълнителният директор на авиокомпанията Йенс Бишоф, допълвайки, че за сделката ще бъдат платени 1.2 млрд. USD.

Договорът е подписан по време на Международното авиационно изложение в Дубай, което ще продължи до 21 ноември и привлича големи търговски и военни компании от целия свят. Най-силно е присъствието на САЩ – над 100 американски компании са на изложението.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар