Аз Вярвам на Слави Трифонов

в България

Аз Вярвам на Слави Трифонов


Аз Вярвам на Слави Трифонов а Ти? Слави Трифонов може да промени балансът в статуквото! За първи път от повече от 30 години Партията на Слави Трифонов може да премести ДПС на четвърта позиция и така той да стане балансьорът.

Етническият вот досега отреждаше ДПС като етническа партия като винаги тя да балансира между ГЕРБ и БСП, но сега обаче рейтингът на Слави Трифонов го отвежда на трета позиция и така по всичко изглежда, че той може да стане балансьора в политиката у нас. При условие, че той критикува и ГЕРБ и БСП тяхната роля да сглобят мнозинство е много трудна.

Мая Манолова също има големи шансове да влезе в парламента, но и тя не се долюбва с ГЕРБ и БСП, а за прегръдка с ДПС и дума не може да става. Политико-икономическата мафия и техните фабрики за политика са в изолация. БСП няма с кого да си партнира, а ГЕРБ и Патриотите натрупаха ОМРАЗА и много така наречените негативи. Хаосът в страната ще премине и в хаос в Политиката у нас. Затова стабилност може да дойде само когато Слави Трифонов стане балансьор.

Той така може да разклати статуквото, че нито първите, нито вторите да са управляващи! В крайна сметка Слави Трифонов води самостоятелна кампания от екрана, той не обикаля градове и села, въпреки че има структури във всеки град, той не се бие в гърдите с „аз ще направя“ нито популистки обещания, но той намеква „аз ще ги накажа“ и стриктно преследва целите си.

Въпросите от референдумът не са забравени и Слави Трифонов ще им ги припомни, а статуквото по един или друг начин ще бъде принудено да се съгласи с волята на суверена. Дали обаче ще се случи това зависи от едно – колко хора ще кажат „аз ще вярвам на Слави Трифонов”. А вие вярвате ли на Слави Трифонов и неговата партия?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар