Албанският премиер се разбесня към българите: Вие сте срам, вие сте позор за ЕС

в Свят

Албанският премиер се разбесня към българите: Вие сте срам, вие сте позор за ЕС Вие сте срам, вие сте позор за ЕС!

С тези думи се обърна към българите албанският премиер Еди Рама на влизане на заседанието на ЕС в Брюксел.

Тежките му обвинения са по повод позицията на България против вдигане на ветото над РСМ, която ще бъде представени от премиера Кирил Петков.

Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две други страни от НАТО, коментира Рама пред БНТ.

Рама участва в срещата на върха ЕС – Западните Балкани.

„Вие сте хаос, пълен хаос. Вие сте позор. Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две други страни от НАТО, докато в задния двор на Европа се води гореща война. И, разбира се, не е приятно да виждаме как 26 други държави демонстрират плашещо безсилие.

– БНТ: Очаквате ли добри новини днес?

Предпочитам да нямам очаквания за добри новини, защото както казах и вчера, имаше известен оптимизъм, но ето ни тук – нов ден в Европа, но не и в България“, заяви Рама.

ОТ ФОРУМА:

Вето и за Албания, докато си реши териториалните спорове с географски и културно по-близка ни Сърбия. И заради езика на омразата на господина Рама.

Очевадно е че македонците не искат да влизат в ЕС и за целта поставят всякакви неизпълними условия . В случая мераците към нашата история и тормоза на българите. Ако имахме национално отговорни политици с топки щяха да кажат в ЕС, а и на който си вре гагата не на място да натискат макетата, а не да изнасилват по стар навик България. НО уви управляват ни политически ку.ви!

Вече ясно ли е , че ЕС е отдел в НАТО!?

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар