„Албена“ ще запази непроменени цените на чадърите и шезлонгите

в Новини

КК „Албена“ ще запази и за догодина по-ниските цени на плажните принадлежности. Ръководството на комплекса оценява като печеливша тази стратегия, тъй като през целия сезон – от средата на юли, почти до края на септември чадърите са били заети. "Албена" разполага със 150 декара плажна ивица, от която половината е отредена за свободна зона.

Независимо от ниските цени на плажните принадлежности през този летен сезон от КК „Албена“ отчитат печалба при отдаването им под наем. Основната причина за това е и по-ниската концесионна такса – вместо 2 милиона лева от курорта са заплатили около 300 000 лв., заяви изпълнителният директор Красимир Станев.

Според Красимир Станев преди този летен сезон българските курорти са предоставяли плажните принадлежности на необосновано високи цени, което е и изгонило много от родните туристи към Гърция.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар