Бай Тошо: Ако се върна, до един ще ги затворя!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Ако се върна, до един ще ги затворя!


Ако мога да се върна, до един ще ги натикам по затворите казва Бай Тошо. Ние социалистите построихме България от нищото, изградихме пътища и магистрали, язовири, аквадукти и електроцентрали вецове и заводи.

Във всяко село ток прекарахме и вода. Във всяко село хоремаг и лекар, във всяко село читалище, библиотека, детска градини и училище за да има къде да се учат децата. С много труд и оскъдна техника създадохме Колхозни стопанства пълни с крави и прасета, гледаше се стотици хиляди декари земя на ръка и нямаше един трън в цялата страна. Сега виждате какво е.

Мандри преработваха млякото и всяка сутрин в 4-5 часа сутринта бе оставено пред магазина на тротоара без надзор, защото никой не крадеше. Имаше ред и сигурност и съвестно мислене, имаше морал и възпитание, нямаше наркомани и престъпност нямаше стрес и страх, а имаше относително добро спокойно съществуване и добруване като всички бяха задоволени днес виждате какво е! Ако мога да се върна, всичките ви политици ще ги вкарам по затворите да чукат камъни и да строят разрушеното.

Аз не мога да се върна, но вие можете да потърсите сметка като само с оставки няма да стане, а трябва ревизия и наказание, закони има, но няма кой да ги спазва. Докато мафиоти ви управляват така ще е…

Това е изтребление и геноцид, това е поголовно унищожение не на една епоха на една страна изградена на доброволни начела с трудът на бригадирски движения от хората за хората, но всяко нещо си има начало и край и краят на всичко построено от нас и вашите баби, дядовци и майки, бащи има срок на годност! Въпросът е какво ще завещаете вие сега тези дето четете това от вкъщи на вашите деца? Или и те като другите ще имигрират като бежанци за да бъдат претопени в друга нация и друга държава?

Ах, ако мога да се върна пак във властта бих напълнил затворите с тези политици, но това е вашата задача или те ще напълнят гробищата с Вас!

Не мутри вън, а мутри вътре в затвора трябва да скандирате.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар