Бай Тошо: Избори на живот и смърт или смъртоносен маскарад?

в Бай Тошо/България


Бай Тошо да Ви каже това е Смъртоносен маскарад, в който бялата мафия е на предната линия. Зад думичката COVID много народ ще се спомине и все такива неудобни на властта, все такива от опозицията и дори видни активисти, стари комунисти и за всичко е виновен COVID.

Да вземем една чисто медицинска хипотеза влизате в болница с някакъв грип, PCR теста ви на който не може да се вярва много показва, че сте болен от COVID от там нататък вашият статус е на недосегаем – никой не иска да ви докосне и дори да се доближи до вас, ако си някой мафиот обвързан с бялата мафия изкарваш много пари.

Ако си от системата ще ви сложи отрова, защото сте политически активен, ама на страната на опозицията като вие си отивате от този свят маскиран под думите: „ПОЧИНА ОТ COVID”. Никой не разследва, никой не прави аутопсия за да се види истинската причина за смъртта ви, никой не носи отговорност.

На практика този смъртоносен маскарад може И СЕ ИЗПОЛЗВА НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯКЪДЕ за политически и икономически разчиствания на сметки. Виновни няма, няма и кой да ги разследва, защото клеймото е сложено „починал от COVID“ а дали е така кой ще ви каже.

Толкова смъртоносни избори у нас не е имало и когато властта се давала с оръжие тези надминаха по брой трупове и баташките кланета и партизанските движения и всичко зад една думичка COVID. Това, ако не е най-смъртоносният маскарад наречен „на всяка цена ГЕРБ на власт“ не знам какво е!

Конспирация е имало и винаги ще има, но „покрай сухото гори и мокрото“ са казали хората! Колко души изгоряха, колко съдби се промениха, а вие продължавате да вярвате, че маските ви предпазват не както каза един журналист ”маските са за да мълчите”!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар