Бай Тошо: Как ще изкарате зимата?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Как ще изкарате зимата?


Как ще изкарате зимата, питам аз? ГЕРБ обещаха до 2000 лв. заплата. То и сега си е така до – ДО, ама никой не ги дава нали, а колко от вас работят като по мое време безработицата бе 0%, а сега колко е? По мое време всички взимаха малки заплати, но им стигаха и оставаха като всеки спестяваше не за черни дни, защото те дойдоха с Демокрацията. Бай Тошо ще го търсите, ама няма да го има и времето ще отмие спомена за мен както морето отмива следите в пясъка.

Сменят се поколения и нрави, налагат се модел и стандарт на общността в социалните мрежи и се възпитава в какво населението? Образованието е жалко, здравеопазването в колапс, а индустрия няма. Туристическият бранш фалира, а хората стават все по-бедни и по-бедни.

Граби се от хората и така стандартът на живот спада, качеството на живот се влошава и вие леко по-леко станахте Роби, да роби. ГЕРБ, тези хайдути, ограбиха страната и съсипаха всичко от моето време, съсипаха ви и духовно, и морално, и физически, и психически, но вие знаете това. Сега пак предизборно ви обещават 2000лв. заплата, ами защо досега не ви вдигнаха доходите питам аз като години ви вдигат цените не и заплатите, а сега обещават, но обещанието е на думи, не на дела.

Питам Ви как ще изкарате зимата като нямате мазета пълни с храна, като нямате спестени пари в банката, като няма на кого да се оплачете дори как? Децата ви в чужбина, а вие тук на произвола на съдбата в немилост, бедност и нищета, но съдбата ви не се казва ГЕРБ запомнете. Готови ли сте със зимнината, имате ли дърва и от кога не сте си купували дрехи – нови, а не втора употреба?

Аз Бай Тошо ви показах кой е моделът на благоденствие, но вие го отхвърлихте, а сега доволни ли сте, спокойни ли сте, чувствате ли се спокойни за идните дни? Пак питам как ще изкарате зимата?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар