Бай Тошо: Може ли рязко тестовете на застъпници и наблюдатели на опозицията да се окажат положителни ден преди изборите?

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Може ли рязко тестовете на застъпници и наблюдатели на опозицията да се окажат положителни ден преди изборите?


Бай Тошо: Като знаем колко нагли са във властта! Като си представим как са готови на всичко да не паднат от власт! Честно да ви кажа може и да има разиграна такава постановка.

Когато ЦИК подаде имената и веднага те да бъда изпратени на Лабораториите. Така н практика всички опити за прозрачни избори отиват на вятъра. За толкова години изборни манипулации се нагледахте на всичко, но мафията вече има като хора с десетилетия опит в избирателните процеси и те са опит в измамата. Арсеналът им от номера и трикове е огромен на места са така сработени, че никой няма шанс да ги хване.

И така Мая Манолова набира доброволци, Триото и те, Слави също и на финала да не стане една нова вълна и точно тях е покосила. Изборната машина се ъпгрейтвала години наред! Мислите ли, че Бойко ще позволи на някой да влезе във властта? Въпреки всичко трябва гражданска активност и контрол иначе сте загубени.

Както казвахме по мое време „бъдете бдителни другарки и другари“!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар