Бай Тошо: Мутри вън е кауза или Радев да ви поведе, или Борисов ще ви погребе!

в Бай Тошо/България


Бай Тошо: Мутрите яхнаха държавата и Румен Радев се опълчи срещу тях! Той говори за социално неравенство и справедливост. Политическите централи на мутрите във властта плащат на младежи и студенти да тролят в социалните мрежи.

Социални министри, председатели на Народното Събрание говорят за пенсии по 300 лева, а троловете обясняват, че средната заплата била еди колко си и водят война срещу червените бабички. Обясняват на бабичките с колко пари да живеят и отварят социални кухни за по една порция ядене по малките населени места.

Учат ни как да живеем ние и онези бабички, които преживяха войната. Онези бабички, които в бригадирските движения построиха страната, онези червени бабички, които преживяха инфлация и ви отгледаха децата, но сега обаче тези бабички ви завещаха държава – за всеки внук нива и къща като на тези бабички не им преизчисляват пенсиите, но пък вдигат цената на храната, тока и водата, онези бабички, които не вярват на Хунтата и ГЕРБ тях морят, а децата и внуците им прокудиха в чужбина без да им дадат право да гласуват!

„Мутри вън“ не е послание, а „Мутри вън“ е кауза, защото старите ги ликвидират, а младите се евакуират и в страната на мутрите или Радев ще ви поведе, или Борисов ще ви погребе!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар