Бай Тошо: На времето откупуваха свободата си, сега си купувате робство!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: На времето откупуваха свободата си, сега си купувате робство!


Бай Тошо: Борисов не можа да изтрие спомена, че е бил мутра и бандит, а как ще изтрие спомена, че е прокудил милиони и избил пак толкова с геноцид? На времето държавите след война са си плащали налог за свободата си.

Днес вие плащате налог за робството си веднъж на Хунтата и веднъж хунтата тегли заеми, които пак вие, децата и внуците ви ще изплащате незнайно как. Все сме имали хайдути, ама като тези не е имало. На времето по Турско хайдутите са крадели от бейовете и са раздавали на хората, отмъщавали са за сторено зло в цял свят е било така – крадели са от богатия и са помагали на бедния. Да вземем най-видният и известен хайдутин Вълчан войвода – крадял от една империя за да купи свободата на България от друга империя.

Дълбок поклон пред паметта му! Днес Борисов краде от хората, от народа си за да даде на една империя непоискан данък – самолети да купува, а те да го оставят тук да си царува? Американската посланичка, която дойде да въдвори ред с корупцията в България си затваря очите. Бойко Борисов като дойде и каза: „Толкова много ще ти хареса в България, че няма да искаш да си тръгнеш от тук”! И публично я разцелува. България е малка страна на кръстопътят на интересите на имперските сили и по мое време влияние отвън не сме го криели, че бяхме с Русия, но облагите за нас бяха по-големи! Обвиняват ни, че руснаците са ни взели 20 тона злато! Е в ръцете на врага си ли да го дадат? Сега на година им давате повече, ама се мълчи!

Над 300% ви е по-голям външният дълг и какво на среща имате? В цялата история на България само Русия ни е помагала като братски, славянски и християнски народ, а днес строите бази с ракети насочени към тях, какво е това? Сега всеки един, който гласува за националните предатели проклет да е навеки, защото това е съучастие в престъпление срещу род и родина, срещу собствените си деца! Бай Тошо: „По мое време било диктатура, сега да опознаете робството да ви видя“!

Едно ще Ви кажа, че от робство пак към свобода с кръв се плаща тази цена.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар