Бай Тошо: Писмо от умрял

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Писмо от умрял


Писмо от умрял да получиш днес от мен. Аз Бай Тошо искам да ви кажа, че има надежда за Българският народ и вярвам в него. Ние комунистите искахме да изградим Раят на земята и донякъде успяхме противно на църквата, която казва, че Раят е на небето и само праведните след смъртта си ще отидат там. Ние изградихме Раят тук на земята в адът на Капитализмът ние успяхме. Той бе за всички, ние не проповядвахме да бъдете праведни или да умрете в битка и чак тогава ще получите блаженство, а ние дадохме на всеки по малка частица щастие.

Гледам Адът вече е дошъл в България, тя не е Народна, защото народът се пръснал по света, а останалите се мъчат да оцеляват ден за ден в болести страх и нерадости, в глад и мизерия, алчни и корумпирани политици разпродадоха това, което ние всички заедно построихме, а което не можаха да продадат го разрушиха така обрекоха страната на бедност и мизерия докато те се къпят в лукс и си купуват по няколко апартамента, чудейки се къде да вложат откраднатите пари от народа.

Те не съсипаха само материалната и духовната същност на нацията, а те подменят историческите факти и ви манипулират, че този Рай никога не е съществувал. Изтреблението на моят народ върви стъпка по стъпка. Изтрепаха животните и ви оставиха без хранителни запаси, отровиха земята ви и днес нищо не расте както преди, пръскат ви като мухи и ви разболяват!

Водата е отровна там където я има, а хората са разделени, заключени в страхове по домовете си. Никой не мисли за напред, за поколение, а малкото деца се раждат болни или са обречени да бъдат такива в тази отровна среда на съществуване. Малко по малко открадва душите ви, вече не ви пука за бъдещето на страната, а само как да оцелеете до утре. Заключени по домовете си вие живеете в един виртуален свят, в който телевизорите наливат още страх и лъжи. Излезте навън, погледнете улиците са пусти, няма хора, няма коли, няма и кучета да скитат дори погледнете вечер през прозореца тъмнина – не светят прозорците на блокове и къщи, хората ги няма, народът липсва като не всички са в чужбина!

Изтребени са, над 70% е скочила смъртността в страната само за година като това е стриктен план за изтребление, който се изпълнява стъпка по стъпка срещу вас, а вие безропотно приемате правила и норми, ограничения и малко по малко свеждате робската си психика. Народът вече няма съпротивителни сили за физическо и духовно оцеляване, предали сте се, предавайки се предавате не само родината си, но и децата си и бъдещето на нацията в ръцете на една банда мафиоти, които са готови да ви изтрепят до крак за пари, власт и да запазят зоната си на комфорт. Тук-там някой надигне глас в социалните мрежи и хоп системата го блокира – не отговаря на стандартите на общността! Коя общност?

Тази, която преразпредели народните блага, тази, която управлява системата, а системата ви убива с бързи темпове. Умират хора не само пред болниците, умират бавно, но сигурно по домовете си като догаряща свещ пред олтара на Мамон. Дяволски изчадия безчинстват над вас и вие тихо и смирено им се кланите. Продавайки душите си се превърнахте в съучастници в собственото си унищожение.

Ние изградихме Народна Република, но гледам останало е само публика. Една телевизионна публика без сърце и душа бездуховна обречена на гибел и нищета!

 

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар