Бай Тошо: Христос Воскресе

в Бай Тошо/България/История

Бай Тошо: Христос Воскресе Бай Тошо


Бай Тошо: Да ви кажа честно комунистите не са много религиозни, но след като дойдеш на онзи свят и видиш всичко с очите си е друго! Та и Аз да ви кажа Христос Воскресе остана и сега и България да се възроди, а за това не става само с молитви към Бога, а трябват и дела.

Никой не се върнал от онзи свят, но и никой не занесъл нещо на него затова са тези празници за да сведем глава, за да сме по-смирени и да отворим сърцата си един към друг, но когато сърцата са ни пълни с омраза и завист, когато душите ни са пълни с гняв, когато на всеки все някой му е виновен за нещо какво ще произлезе от това? Вярата не губете, но и вярвайте повече във вас самите, защото ако искате промяна запомнете, че вие сте промяната.

Аз ви говоря тука, да медиите променят фокусът на внимание, но само обществен натиск ще се преборите, само с вяра за утрешният ден и да работите здраво той да е по-добър за да има по-добри времена за вашите деца! Иначе добре е, че другарките и другарите са днес солидарни с по-онеправданите, но солидарността трябва да бъде всеки ден, а държавата да се управлява като по мое време – да няма бедни, да няма хора в немилост и да бъдат онеправдани.

Поуките сами си извадете и когато и отваряте сърцата го правете любов не с популизъм, защото Бог е любов и тази любов е сред хората! По-малко мразете, по-малко се сърдете и се обичайте, обичайте всичко, което Господ Бог ни е дал – всяка тревичка, всеки ручей, всяко растение или животно те са божие творение! Пазете природата и хората и само с такова родолюбие и любов ще се промени страната ни иначе България възкреси и някой някой ден ще каже „имаше България воистина воскресе“!

Виж повече на Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар