ББ е спокоен, защото 22 000 американска армия е базирана само на 200 км от София и иска или не чак толкова, но охранява престъпленията на властта у нас

в България

ББ, който продължава да е лицето на един сложен политическо-олигархичен октопод е спокоен – защото 22 хилядна американска армия е базирана само на 200 килиметра от София и иска или не чак толкова, но охранява престъпленията на властта у нас.

Безгласно, но присъствено!

ББ е спокоен – защото най-голямото световно икономическо лоби е зад гърба му, а конкретен предствавител на това лоби е в тежка корупционна схема на мафиотската ни власт. Опозията ни е мъртва, защото знае това и единствената и форма на съществуване е симбиозата с престъпниците и непрекъсната имитация на опозиционност.

Властта е спокойна – защото разполага с повече невидима, отколкото с публична власт, която умишлено е сведена до необходимия минимум за съществуване.

Невидимата сила дава неограничена власт и в ръцете на вероломните е оръжие за масово поражение.

ББ, обаче, е и уплашен – затова се опитва да търгува запазването на живота си и бъдещето със средствата на цялата държава, разбирайте с наши средства от всякакъв характер. Той е безкруполен тип и патологичен лъжец, защото това са двете страни на неоходимия му аватар за физическо оцеляване. Някои ме питат: Как стигнахме дотук? – Има кратък и изчерпателен отговор, но краткият е: Заради липса на национален характер и загуба на историческа памет!

В името на парите /цветна амбалажна хартия/, които ще останат за всички нас и поколенията ни чрез провежданата псевдо „европейска политика“, само хилядолетни задължения. Нищо повече от това!

Парите и страстта за пари са най-големите заблуди на човечеството и всеки, който намира в тях решение на всичко и утеха, ще погине тихо. Толкова тихо, че никой няма да разбере това. България и българите имат съвършено други задачи, приятели, и парите са най-лесната част за нас от тази тежка историческа отговорност. Само най-простите хора, някои дори добре образовани, говорят и мислят основно за пари и самите те никога нямат такива средства, с частични времеви изключения в съвсем простата им форма на живот.

Империите винаги са били кратките мечти на вероломните, независимо как са били наричани в световната история.

Николай Марков, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар