Борисов така е притиснат в ъгъла, че не може да стигне до вратата

в България

Протестът бетонира Бойко Борисов.

Това е парадоксално, но той така е притиснат в ъгъла, че няма как да стигна до вратата.

Това коментира социологът Първан Симеонов по бТВ. Според него вече е късно за оставка на Борисов. Той е приел противопоставянето с президента Румен Радев като въпрос на честта, а протестиращите не му дават възможност да напусне в подходящ момент.

Подкрепям радикализацията на протеста, но – в такава ситуация винаги е важно колко е радикализацията, защото останалите хора, които подкрепят протестите, след 2 септември си казват „Не искаме чак толкова много“, обясни Симеонов. По думите му Борисов изчаква протестиращите да направят достатъчно грешки, за да намалее подкрепата за тях, както и да се партизира недоволството. Това вече се случва, протестът заприлича все повече на предизборна кампания, обясни шефът на Галъп.

Очаквам президентът Радев да дава гориво на протеста, той е с най-висок рейтинг и ще печели от антиправитествените митинги и шествия, каза още Радев.

Според социолога Мира Радева Борисов е направил много грешки. Тя като определи като неадекватно поведението му да обикаля с джипа и да разказва за постиженията на правителството, когато навсякъде му искат оставката. Срещнах се с много хора в последно време, всички питат „Според Вас какво ще стане“. Това трябва да отговори Борисов, каза Радева.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар