Валери Симеонов: След Васил Божков идва времето на Валентин Златев

в България

След Васил Божков идва времето на Валентин Златев.

Това каза пред БНР съпредседателят на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов, който не за първи път атакува председателя на контролния съвет на „Лукойл България“.

Според него „досега държавата и олигархията винаги са съществували паралелно“. По думите му създаване на верига държавни бензиностанции ще разбие картелното споразумение, каквото категорично имало.

„Всички данъчни складове са в ръцете на една фирма с доста известен управите. Започва един оздравителен процес, непознат за България, който остава извън вниманието на обществото, медиите. Първите тежки удари срещу олигархията вече са факт, разбиването на срастването на крупния монопол с политическата власт. Първият случай беше ударът върху хазартната империя на Васил Божков. Сега се нанася втори удар върху установен монопол и картел“, каза Симеонов.

Той добави, че в момента се наблюдава и картел между големите доставчици на мобилни услуги, които повишили и почти изравнили цените.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар