Васил Божков: Барни Ръбъл блестящо разясни случая “Росенец”

в България

В нов пост на страницата си във Фейсбук бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, заяви, че „Барни Ръбъл блестящо разясни случая “Росенец”.

Божков призова: „Нека анализира и тези теми:

1. Илия Златанов: “Пеевски искаше бизнеса ми, за да участва в подмяната на старите асансьори в страната, защото се очакват от ЕС около 4 милиарда евро за целта.”

2. Пламен Бобоков: “Всеки държавен директор, чиновник до портиер в Русе се назначава от едно-единствено лице. Това е областният координатор на ГЕРБ – Пламен Нунев.”

3. АДФИ: Близо 85% от проверените обществени поръчки в министерствата през миналата година са проведени в нарушение на закона.

Ако правосъдният министър няма мнение по тези теми, нека отговори някой друг “експерт” от правителството, завършва поста си Божков.

Барни Ръбъл блестящо разясни случая “Росенец”. Нека анализира и тези теми: 1. Илия Златанов: „Пеевски искаше бизнеса…

Публикувахте от Васил Божков в Сряда, 8 юли 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар