Веган съди Burger King

в Свят

Веган е завел дело срещу веригата за бързо хранене Burger King (Бъргър Кинг), защото неговият бургер без месо бил направен на грила, който използват за бургерите с месо, предаде Би Би Си.

Веригата пусна в своите обекти в Щатите нов бургер без месо – Impossible Whopper, който е алтернатива на сандвичите с месо. Веганът Филип Уилямс обаче твърди, че е бил подведен.

Той останал изненадан след поръчка в Атланта, САЩ, че служителите направили неговия бургер на същия грил, който използват и при другите поръчки. Не е ясно по какъв начин клиентът е открил това, пише TIME.

През месец август от компанията обявиха, че Impossible Whopper ще бъде приготвян по същия начин като бургерите с месо – освен ако клиентът изрично не поиска сандвичът му да бъде направен отделно. Говорител на компанията отказа коментар по съдебния иск.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар