Владимир Путин заяви, че една от основните задачи на страната е да намали бедността!

в Свят


Владимир Путин вдига пенсиите в страната, Бойко – не!

Преди дни руският президент Владимир Путин заяви на среща със сенаторите, че през 2021 г. пенсиите в страната ще бъдат индексирани с 6,3 %. ′′ Това е повече от един и половина пъти по-високо от прогнозираната инфлация през 2021 г „, обърна внимание държавният глава, като добави, че това изпреварва ръстът на пенсиите. Още на среща с членове на Съвета на федерацията Путин заяви, че една от основните задачи на руското правителство е да намали бедността в страната. Според него този проблем засяга милиони хора.

В България от 2017 година пенсиите не са индексирани спрямо инфлацията, а Бойко сега дава по 50 лева, замазвайки този факт и докато Путин се бори с бедността Борисов я създава! Чудите се защо сте бедни ли? Чудите се, че всичко поскъпна в магазините – месото и рибата се превръщат в лукс? Чудите се защо Русия свали цената на газа у нас, а Борисов не ли? Чудете се, че тук се граби от народа и докато се чудите ще продължава да нараства пенсионната възраст, но не и пенсиите? Като дойдат избори пак се чудете за кого да гласувате!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар