Георги Марков: Подкрепям проф. Киров! Петков е опасен за националната сигурност! Загубили сме суверенитет!

в България

Георги Марков: Подкрепям проф. Киров! Петков е опасен за националната сигурност! Загубили сме суверенитет! Подкрепям проф. Пламем Киров за поставяне под запрещение на премиера в оставка Кирил Петков.

Той изглежда е в не състояние да ръководи постъпките и действията си и е опасен за националната ни сигурност.

Американската ултра лява и радикална левица, която управлява Америка е пред най-тежката си изборна загуба от 80 години и на 8 ноември ще бъде пометена от Доналд Тръмп.

В неин интерес е войната в Украйна да ескалира преди парламентарните избори есента. Търси се членка на НАТО, която да направи провокация и запали фитила, за да се вкара в действие чл. 5 от Догоглвора за НАТО. България в момента с премиер от „Америка за България“ изглежда най-удобна да запали искрата.

За опасност от война говорят президентът Тръмп и Лавров. Зеленски се похвали по германската телевизия ZDF с военната помощ от България.

България е на косъм да провокира война на НАТО с Русия, която изглежда неизбежна. Държавата ни е американска колония, ТОТАЛНО ЗАГУБИЛА СУВЕРЕНИТЕТ.

Колония на Америка на Байдън, а не на Америка на Тръмп.
Русия няма да се церемонии – една ракета и преди да събудят Байдън, не дай си Боже, Сопот ще е изпепелен.

Сорос съсипа Украйна с Майдана през 2014 г.. Тя вече загуби много територия, за жертви да не говорим. На ред е България.

В Свищов е стъпил крака на генерал Гурко, за да ни освободи, а не крака на Дьорд Шорош. ДУПЕДАВЩИНАТА ни постави световен рекорд.

Само дето не знаем, че след 8 ноември светът ще е друг. Горката Украйна. Попадна между руския чук и американската наковалня.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар