Дължи ли Тръмп пари на Русия

в Свят

Към момента няма доказателства, че Доналд Тръмп дължи пари на руското правителство. Това обяви редактора на бизнес разследванията на Ню Йорк Таймс Дейвид Енрих.

Демократи твърдят, че американският държавен глава дължи средства на Русия. Смята се, че той е взел кредити от Deutsche Bank с руски гаранции.

От банката потвърждават, че кредитите остават в нейните книжа. Личните гаранции на Тръмп дават възможност на банката да запорира неговите активи, което прави риска ограничен.

Преди няколко седмици бяха публикувани твърдения за финансовите декларации на президента. Твърденията бяха, че той е успял да си спести сериозни данъци.

Представители на демократите започнаха да твърдят, че той има зависимост от руски представители и частни компании, подкрепили бизнеса му. Представители на неговите компании обявиха, че има дългосрочни договори, които им гарантират спокойствие. Държавният глава заяви, че неговите действия са съобразени със закона.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар