ЕС показа единство в преговорите с Лондон

в Свят

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел заяви, че Европейският съюз е показал единство в преговорите с Великобритания за Брекзит, предаде SIR (Servizio Informazione Religiosa).

„За нашите граждани и нашия бизнес глобалното споразумение с нашия съсед, приятел и съюзник е най-добрият резултат. През последните години ЕС показа единство и решителност в преговорите с Обединеното кралство. Ще продължим да поддържаме същото единство”, подчерта Шарл Мишел.

Преди дни, след месеци на изтощителни преговори, Европейският съюз и Великобритания се договориха за отношенията след Брекзит. През 2016 г. близо 52% от гласувалите на референдума британски граждани избраха напускане на общността. Великобритания вече и официално е извън ЕС.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар