Записът с Борисов е фалшив, това не е неговият глас и език. Несериозно е Божков да влиза в политиката

в България

България се справи добре в овладяването на епидемията, независимо че бяха допуснати някои глупости, като например ненужното спиране на майчината помощ на бременните жени за 45 дни и затварянето на парковете.

Това сподели в сутрешния блок на БНТ социологът Кънчо Стойчев, цитиран от blagoevgrad24.bg

Относно политическия проект, който готви укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков, Стойчев подчерта, че това не би могло да се тълкува в сериозен политически анализ.

Това не може да се тълкува в сериозен политически анализ. Това са заявки, които целят нещо друго, но той няма как да влезе в политиката, тъй като няма как да влезе в държавата, без да бъде задържан. Така че за мен това е невъзможно и нелогично, коментира социологът.

Относно последния запис, който изтече в социалните мрежи, Кънчо Стойчев посочи, че той е фалшив и това със сигурност не е гласът на премиера Борисов.

Това не е езикът, който използва Борисов, отбеляза той.

Относно избора на нов председател на БСП Стойчев прогнозира, че най-вероятно Корнелия Нинова ще остане начело на социалистическата партия.

,,В момента атаките към управлението са изнесени към пропагандата и агитацията, но няма нищо конкретно. Получава се нещо като антициклон. Няма ясно обособен алтернативен управленски модел. Дори в БСП няма елементи, които да говорят за ефективен алтернативен модел на управление“, коментира политологът Антоний Гълъбов.

,,Големия въпрос се състои в това, че тази година е много важна, защото това е година без редовни избори, т.е. време за стратегическо планиране, за възстановяване на страната, време за много сериозна работа“, добави още той.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар