За разстрел са всички!

в България


За разстрел са всички политици и без ред и партия до стената и разстрел, а цената на куршума да се плаща от роднините им. Трябва и конфискация в името на народа на парите и имотите им, на колите и яхтите им придобити по времето на политическата им кариера. А по-малко виновните да чукат камъни в някой кариера. Трябва да се върнат трудови войски – който не иска да работи държавата да му намери работа, ако не и той да ходи да строи за родината.

Така и пътища ще има и всичко ще се възстанови и реставрира. Трябва промяна, но на модела трябва да се изкорени мутренското в бизнеса и политиката, а полицията да работи за народа.

Шефовете на полиция да са пряк избор от хората в населеното място като шерифите – който не работи за хората смяна и затвор и по-строги закони за политици и държавна администрация за да има респект и страх. Ред и дисциплина трябва, и закони! То и сега закони има, ама няма кой да ги спазва!

Купуват се постове после имало корупция, а законите на Хан Крум спомняте ли си? За разстрел са всички днешни политици, ама няма кой да ги опъне до стената и по всяка телевизия да се показва както в Китай по стадионите да видим ще мислят ли за милионите? Доверие се връща с дела, а не с празни приказки за Европа и стандартите на общността!

 

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар