Караянчева за скандала със „Системата ни убива“: Лъжа е, че майките не са допуснати до парламента

в България

Цвета Караянчева се включи по телефона, за да оправдае лъжите на Антон Кутев, който участваше в сутрешния блок на бТВ.

Тя реагира отново остро по темата с нахлуването на майките от „Системата ни убива“ в сградата на парламента, пише Novini.bg.

Караянчева каза, че жените са били допуснати до деловодството.

„В 10 ч. внесоха декларацията и тя бе отправена към всички народни представители. Да ме обвинява (Кутев, бел. ред.), че аз съм нареждала нещо на НСО… НСО си изпълняват задълженията“

Председателят на Народното събрание каза, че от февруари има заповед на здравния министър, на базата на която всяко държавно учреждение издава свой заповеди за пропускателния режим.

„Лъжа е, че майките не са били допускани. Виждате, че и детенцето беше вътре с майка си. Има правилник в Народното събрание, в който се казва, че след като посетител приключи срещата си, в рамките на 30 минути трябва да напусне. Не мисля, че дамите по някакъв начин са били бити или ритани“, коментира Караянчева.

Тя бе категорична – ситуацията се използва от Мая Манолова и БСП.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар