Карбовски: Властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков

в България

„Предстои да разкажа в един проект за катастрофите – младите момчета, които въртят гуми и ни застрашават.

Аз бих стрелял по тях.

Това са убийци, които ползват като туземци всички технологии, произведени в Бавария, и смятам, че ако те искат да ме убият с тяхното дрифтене по улиците и светофарите, аз съм длъжен да стрелям по тях, защото искам да се самозащитавам.“, каза журналистът Мартин Карбовски пред водещата Цветанка Ризова по БТВ.

„И тези деца, защото те са деца и са в някаква степен невинни, искам да покажа – всички знаем какво стана с Милен и кой е Милен, но не знаем кой е бил отзад на колата на Милен и размаза Милен. Онзи човек никой не го знае къде е и властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков. За пореден път има изключителен обществен интерес към едно нещо, за което никой официално не говори.

Това е целият проблем на нацията, те решиха, че няма да говорят, защото са на власт, и си правят каквото си искат. След големия пик, когато ние плачем, следва спад и след 5-10 години и това се забравя. Истинското правосъдие е сега и веднага. Другото е „Мижи да те лажем“. Хората на власт се научиха, че са сякаш там завинаги. Не, отивайте си, когато ние решим. И те казват: какво съм ти направил? Ми ще ти кажа – чекмеджета, записи , други неща.

Това трябва да се изясни, да се оправдяеш и то публично. През последните 20 години Борисов не е дал никога отговор. От телевизията се размахват едни милиони и се казва – ей тоя колко милиона ни даде. Искам да питам всеки един зрител пред телевизора: колко ви даде?

Протестите у нас са възпитани и учтиви. Който ми каже, че са груби, ще му покажа кадри от Гърция и хубав бой от Украйна. Ами ако не си тръгне никога? Много често изборите не са много читави… „, обясни гостът възгледите си по последните събития в държавата.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар