Като откат ще се върне върху Борисов това, което години е мачкал

в България

Срещу Борисов има няколко опозиционно настроени партии, които сборно формират може би два пъти повече гласове, но те са разделени, дори враждуващи.

От тази гледна точка хората не са уверени, че Борисов ще загуби изборите, защото са разделени тези срещу него. Но не трябва да има и механичен сбор.

Това заяви пред Българското национално радио журналистът Иван Бакалов.

Социологическите проучвания отчитат, че Бойко Борисов е загубил доста, а БСП води с 1-2%. Бакалов бе категоричен, че така или иначе бъдещето на Борисов не е да е премиер още един път.

Според журналиста прокуратурата се е направила на “дръж ми шапката” по въпроса със записите и снимките на премиера. По думите му има много въпроси, които не са били разяснени от държавното обвинение.

“Чисто по балкански тук има реваншизъм. Това, което е мачкал толкова години Борисов, като откат ще се върне върху него. Негови съпартийци, хора от властта, които са управлявали с него, ще започнат да разкриват какво е вършил”, отсече Бакалов.

“През 2013 година след подобни протести като тези през настоящата година Борисов подаде оставка, която беше тактическа. Сега той по някакви причини се заинати и не подаде оставка, въпреки че кризата е много по-тежка, защото се наслагва с епидемия, с безпрецедентни мерки в цял свят. Какви са причините никой не може да каже със сигурност”, счита Бакалов.

Източник: Фрог нюз

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар