Ключов туроператор отмени всички чартъри до България

в Новини

Balkan Holidays – туроператорът, който води най-много британци на българското Черноморие, отмени цялата си чартърна програма до България за Лято 2020.

„Трябва заедно да погледнем към Лято 2021 и се надяваме да се присъедините към нас с нашите почивки през следващото лято”, пише до всички клиенти изпълнителният директор на Balkan Holidays Александър Стоянов.

До известна степен решението не е изненада след като през миналата седмица туроператорът и няколко български хотела, обявиха че остават затворени за този сезон. Това са Hotel Laguna Park, Hotel Trakia Garden, Sun Village Apartments, Hotel Amaris, Hotel Festa Gardenia Hills и VM Royal Sun Apartments в Слънчев бряг и Hotel Imperial в Златни пясъци.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар