Кой уреди Мисис България за финансов контрольор в „Автомагистрали“?

в България

Кой уреди Мисис България за финансов контрольор в „Автомагистрали“? Радка Орцева, съпруга на шампиона по борба и другар с висаджии Орце Орцев, е вече финансов контрольор в „Автомагистрали”.

Назначението е станало преди седмица, след като за госпожата се обадили от президентството, потвърдили осведомени пред „Уикенд”.

Орцева преди време беше кандидатка за депутат от ВМРО в пловдивската листа, а както е известно, пловдивските съветници в президентството днес са главните кадровици на държавата.

Бившата Мисис България само преди година, покрай връзките си с партията на войводите, беше назначена за шефка в Агенция „Военни клубове и военно почивно дело” на Министерството па отбраната.

Тя отговаряше за резервациите и организирания отдих на военните във ведомствените хотели.

Запознати казват, че красавицата тогава е протежирана и назначена по лична заръка на самия Красимир Каракачанов. Бившият военен министър бил често засичан по софри със съпруга й Орце Орцев.

Двамата обикновено беседвали за разпродажбата на военни имоти и имущество с отпаднала необходимост.

Не е ясно дали Орцева сама си е тръгнала от военните клубове, или е изхвърлена след смяната на властта.

Преди време тя се подвизаваше и като експерт в правната комисия в парламента. През 2014 г. е избрана за Мисис България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар