Компания предлага работа мечта

в Новини

Работата мечта е доста рядко срещано явление. Някои компании обаче я предлагат, макар и само за няколко седмици или най-много месец. Такъв е случая с Civitatis, която се занимава с организирането на събития и продажбата на екскурзии. Тя е обявила позиция за Christmas Market Tester. Този, който я спечели, ще пътешества в периода 16-19 декември. Работата му ще се състои в това да посети и оцени качеството на обслужване на Коледните пазари в Прага, Братислава, Виена и Будапеща.

Служителят ще трябва да снима въпросните места и да напише атрактивна реклама за всяко от тях, която да бъде публикувана в социалните мрежи.

На ден служителят ще получава по 50 EUR. Транспортът, храната и спането се поемат от работодателя. Националността е без значение. Кандидатите трябва да имат навършени 18 години.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар