Лампи за UV дезинфекция и хигиенен контрол от последно поколение в ИЕЦ

в Новини

Стриктно спазване на всички изисквания на националните здравни власти. В този дух протича българското здравно изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020. И през последния изложбен ден, 9 октомври, компаниите продължават да демонстрират иновативните си продукти в Интер Експо Център. Сред акцентите в представянето на участниците е темата за хигиенния контрол и дезинфекция.

Високите технологии са неразделна част от съвременния хигиенен контрол и стоят в основата на EnSURE Touch. И днес посетителите могат да се запознаят с възможностите му на щанда на Биоком Трендафилов. За 10 секунди технологията отчита дали повърхността е чиста. Системата архивира резултатите, идентифицира ги цветно и автоматично изготвя отчет. Давайки възможност за отдалечен контрол на няколко болници или отделения едновременно с безжичен експорт на данните в Sure Trend Cloud, EnSURE Touch е приложим в болници, денталните практики , операционни, лаборатории, автомобили за спешна медицинска помощ.

Дезинфекция от последно поколение

В условията на COVID-19 безупречната дезинфекция е по-необходима отвсякога. Затова и освен качествените продукти за дезинфекция, през тази година изключителен е и акцентът върху иновативните предложетия на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА. Посетителите спират погледа си на професионалната публика гермицидната UV лампа SL 200, представяна от фирма ВОП. С мобилна конструкция, технологичното решение е приложимо за помещения до 46м², а дебитът на вентилатора е до 300 кубически метра за час.

Мобилните платформи за дезинфекция са акцент и в представянето на InnoLed. Продуктите дават възможност за създаване на стерилна среда чрез облъчване с UVC. Чрез тях процесът по дезинфекция на помещението се извършва в рамките на 15-20 минути.

Всичко, за което разказахме е само малка част от иновативните предложения, които специалистите откриват на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2020. В последния ден на изложението, вратите са отворени за посетители до 18.00. Всеки може да направи регистрацията си за свободен вход на bulmedica.bg.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар