Манолова: Утре може на партията на Борисов да откраднат гласовете, както откраднаха моите

в България

Няма да правя политически проект. С екипа, с който работихме по време на кампанията за местните избори създаваме гражданска платформа, която ще защитава правата на гражданите.

Основните базисни ценности са в руини. Това заяви бившият омбудсман Мая Манолова в ефира на БТВ, предаде новини.бг.

Манолова поясни, че планират и създаването на онлайн платформа за подаване на сигнали.

Тя отбеляза, че организира безплатна приемна, в която хората ще могат да получават консултации от експерти и адвокати.

По отношение на финансирането на гражданската ѝ платформа тя заяви, че първоначално тя ѝ нейният екип ще дават средства, а след това на сайта им ще има и дарителска сметка, на която хората ще могат да правят своите дарения.

По отношение на поисканото касиране на местните избори в София, Манолова заяви, се очаква решението на съда.

Тя отбеляза, че е имало изключително тежки нарушения на изборни процес. По думите ѝ в зала „Арена Армеец“ пликовете с протоколите от секционните комисии са се отваряли от неоторизирани лица. Тя изтъкна, че те са поправяли и дописвали протоколите.

„Важно е да бъдат извадени тези нарушения, защото избори пак ще има. Утре може на партията на Борисов да откраднат гласовете, както откраднаха моите“, подчерта Манолова.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар