Марешки гневен на блокадите, готов сам да измете протестиращите от площадите

в България

Органите на реда веднага трябва да предприемат законови мерки да осигурят нормалния живот не само в столицата, но и в страната.

Протестите не трябва да са за сметка на гражданите, които работят и не са по улиците!

Ако ние от ВОЛЯ изпратим 10 човека да блокират Орлов мост, дали полицията ще ги остави там?!

Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Маришки, съобщава Novini.bg

„Постоянно получавам десетки обаждания и съобщения от хора, които не са могли да отидат на работа или до болница и настояват да реагираме. Има законен начин за провеждане на протест и правилата трябва да се спазват от всички. Недопустимо е да се изправят едни граждани срещу други!“, коментира още той.

И припомни, че е отишъл на място да се запознае с протестите. Възмути се от това, че е станал свидетел как протестиращи си правят селфи с многото блокирани коли и „доволни се подиграваха с цинични реплики, че са „прецакали”, меко казано, останалите столичани“.

„Не правителството, не президента, а техните съграждани! Това ли е смисълът на протеста?! Няколко провокатори да се гаврят с милиони столичани?! (…)Ако полицията не вземе веднага мерки да въдвори ред, то ние ще застанем рамо до рамо с тези, които вече се самоорганизират, и ще изметем от площадите закононарушителите и провокаторите, които пречат на милионите българи да се придвижват нормално, а пречат и на възпитаните и интелигентни хора, които искат да протестират, спазвайки законите“, каза още Марешки.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар