Мачът вече се играе, къде е Слави Трифонов?

в България

 Мачът вече се играе, къде е Слави Трифонов?


Запознати казват, че положението при Слави Трифонов е затишие преди буря. Трифонов продължава да губи от рейтингът си, но не заради скандали или нещо друго, а просто седи леко в страни от политическата клоака.

В момента политическата среда е силно замърсена с нечистоплътни компроматни скандали и Трифонов не влиза фронтално в тази материя. Предизборната кампания започна в страната, а Трифонов не влиза в нея, казват някой политически анализатори. Той топи огромният рейтинг от времето на Референдумът. Някой анализатори твърдят, че той трябваше веднага да яхне огромната народна вълна след референдумът.

Други твърдят, че той изкусно крепи баланса и ще се намеси в най-важният момент, но което и да е Трифонов изостава като рейтинг, Мая Манолова набира скорост, а ГЕРБ въпреки скандалите запазват не малък процент докато в БСП се тресат от вътрешно партийни битки, а патриотите на практика вече са осребрили всичко, което са можели да вземат от майка България.

Други твърдят, че юридически спънки спъват проекта на Слави като имена на партията с регистрация и всякакви такива механизми на държавната машина, които имат за цел да го забавят или спрат, но Слави Трифонов няма да се огъне и ще изпее на площада, че тези дето се закачат с тях после не се връщат в мача! А мачът вече се играе, а къде е Слави?

Виж още публикации на bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар