Мая Манолова: Без вода не можем, но без Борисов можем!

в България

Мая Манолова: Без вода не можем, но без Борисов можем!


Мая Манолова в Берковица : Този закон трябва да бъде оттеглен незабавно Мая Манолова не спира да притиска Премиера Бойко Борисов за новият закон за ВиК. Новият закон за ВиК изправя пред протести и ръководствата на много общини в България. Законът на ГЕРБ предвижда по-скъпа вода с 3 такси – „достъп до вода“, одържавяване на общинските ВиК, още една КЕВР с нови високи заплати, бърза процедура за съд на потребители, колектори и ЧСИ. Това обсъдихме и с общинското ръководство в Берковица.

Този закон трябва да бъде оттеглен незабавно! Мая Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“ информираха обществото в цялата страна за намерението на правителството да приеме закон в ущърб на всички граждани, закон, с който още да се натоварят бюджетите и домакинствата, закон, който да гарантира монополен контрол над питейната вода. Закон, с който насилствено да се събира непоискани такси и дължими суми от хората, които искат чиста вода, а получават още такси и глоби!

Закон, който обслужва водната мафия у нас. Защото всички имаме право на достъп до чист въздух и чиста вода или платен достъп? Мая Манолова използва своите структури по места и обществото бе информирано за грабежът, който им се подготвя за картелният мафиотски способ и лобиране. Време е да се изправим, защото без вода никой не може, но без Борисов и властта им можем всички!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар