Мая Манолова: Въпросът с ниските доходи не търпи отлагане

в България

Мая Манолова: Въпросът с ниските доходи не търпи отлагане


Мая Манолова:
Навсякъде в Родопите, както и в цялата страна, хората първо поставят въпроса с ниските доходи и страха от загуба на работа по време на пандемията. И днес при отриването на офиса на Изправи се.БГ в Смолян, при срещите ни в С. Чепинци , Смолян, Рудозем, Хвойна, Забърдо представихме приоритетите си за драстично повишаване на доходите на българите с минимум 1000лв за всеки работещ, преизчисляване на пенсиите и подкрепа #СЕГА за хората, оставащи без работа и със затворен бизнес.

Мая Манолова: Въпросът с ниските доходи не търпи отлагане Мая Манолова се среща с хора от цялата страна и навсякъде въпросът с доходите е на дневен ред като хората са в недоимък и безработица! Редно е държавата да индексира пенсии и доходите на хората да се вдигнат, не е редно да има стотици милиони за магистрали, а за хората нито стотинка в тези трудни времена. Безработицата расте, няма сигурност, няма доходи, няма с какво да си посрещнат сметките хората за ток и вода, за храна и лекарства, а правителството не чува или не иска да чуе! Това си е ограбване и геноцид, това си е изтребление, а хората страдат и страдат всички и по малките, и по големите населени места.

Всички трябва да си зададем въпроса защо сме бедни и защо управляващите ни докараха толкова беди и страдания, на следващите избори искаме ли още от това, което се случва с всички нас? Бедността ни не е порок, а наказание за нашето търпение и смирение спрямо грабителите ни. Всички знаем поговорката за баницата „че не луд този, който я яде, а този, който му я дава”! На следващите избори си помислете, а до тогава, който издържи на правителственият геноцид и изтребление. Трябват достойни доходи и работа за всеки за да се спасим като народ и нация! Изправете се и заявете, че искате достойни доходи и достойни старини, ние сме с Вас!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар