Мая Манолова: Загубим ли битката за нашата природа, губим бъдещето на България!

в България


Виждаме Мая Манолова да се бори за чистият въздух и вода, виждаме я да се бори с мафията на боклука. Гражданско движение „Изправи се.БГ“ се борят за всеки язовир и всяка река, за всеки ручей и извор. Борят се да бъдат затворени всички заводи за преработване на боклуци и за всяка педя от сметищата, но защо ние не ги подкрепяме? Нима въздухът, който дишаме не за всички нас?

Нима водата, която пием не за всички нас? Нима тази природа не е на всички нас? Изсичат се гори, земята се пръска с пестициди и инсектициди и с отрови, които се пропиват в недрата на земята, а от там във водата, която пием? Защо сме нехайни към нашата природа? Застрояват морето, изсичат планините ни, а ние стоим без да кажем „стига толкова“!

А малцината, които дръзват ги мачкат с дела в съда, малцината, които се опълчват на мафията не ги подкрепяме, докога така бе хора? Мая Манолова и „Изправи се.БГ“ застават до всеки, който има отговорност към своята родина и затова с личен пример и непримиримост трябва да спасим природата си, защото тя е на всички нас и ние сме длъжни да я предадем чиста на идните поколения, защото България е само една и няма друга такава на света съчетала най-прекрасните дадености на природата.

Море и планина, извори с минерална и чиста вода, и гори, и поля всичко това ние наричаме, че е парченце от Рая, но днес стоим и гледаме как се превръща в сметището на Европа и Африка, докога ще търпим да отравят нашата България? Длъжни сме да се опълчим на мафията узурпирала властта и територията ни, длъжни сме за да я има утре България за нашите деца! Изправете се бе хора и да кажем „стига толкова“ преди последиците да станат необратими, преди да се разболеем всички и да отровят бъдещето ни!

Виж още публикации на bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар