Мая Манолова: Правителството и Борисов са вредни за вашето здраве!

в България

Мая Манолова: Правителството и Борисов са вредни за вашето здраве!


Защо са ни Борисов и правителството, ако ще се оправяме сами в COVID кризата? Цената на живота на българина се приравни до цената на PCR теста му, защото без него не може да се постъпи в болнично заведение. Грижата за хората от държавата се прехвърля на хората – оцеляване. Девет месеца се оказаха недостатъчни за правителството да изготвят план за справянето с кризата.

Хората умират в линейки и по домовете си, без достъп до медицинска помощ и до лекар. Хората са оставени да се оправят сами, а правителството и Борисов са вредни за здравето на народа, допълни Манолова. Не се борят с бедността, не се борят с безработицата, не се борят с демографската криза, a правителството е абдикирало от своята дейност като по презумпция всичко е на самотек, всички са изоставени на произвола на съдбата. Оцеляването на хората в криза или не си е техен проблем, нали Борисов, къде е държава?

Идват тежки месеци, а държавата я няма, тя не решава проблемите на народа, тя ги финансира и захранва перата от които се храни мафията. Водната криза не се решава – чака се на дъждове и сняг да напълнят язовирите, а спуканите тръби кой ще оправи?

Здравната реформа катастрофира с цената на много човешки животи и кой ще поеме отговорност, кой? Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“ са из страната и обикалят на срещи с хората, а хората не усещат държавата да им помага в тези тежки времена, а напротив – това с PCR тестовете допълнително ограничава достъпът до здравеопазване, допълнително влошава обстановката, защото хората нямат пари, а държавата още ги дере в момент на трудност!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар