Мая Манолова: Системата Ви убива, но ние сме по-силни от системата!

в България

Мая Манолова: Системата Ви убива, но ние сме по-силни от системата!


Свидетели сме в цялата страна как системата Ви убива малко по малко, но сигурно. Хората са обезверени и не вярват на системата, а системата гледа на хората като на народни врагове за елиминиране. Навсякъде безконтролно и нагло се погазват човешки и социални права. Навсякъде в страната сме свидетели на замърсяване на въздух и вода, на проблеми с местната и общинска администрация, а системата не спира да репресира и гази всеки, който е дръзнал да се опълчи, явно личният пример е най-големият страх за системата.

Хората обаче се пробуждат и вече не ги е страх. Стрелите на страхът пробиха полицейските щитове на протестите, а по малките населени места все повече инициативни комитети се надигат.

Мая Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“ изграждат структури в цялата страна и хората разбират, че не са сами, разбират, че само гражданските платформи могат да упражнят натиск институционален и регионален, само ние хората заедно със свободните медии можем да ги принудим да си свършат работата, да ги принудим да работят за общото благо.

„Системата ни убива“ не е само лого на майките с деца с увреждания, а тази система е навсякъде в страната, но и в нея има хора, които плащат големи сметки за ток и газ и в нея има хора, които дишат мръсен въздух и пият мръсна вода като мерките, които налага правителството засягат и тях, и техните семейства и роднини като така системата ще се пропука и в крайна сметка ще победи човешкото в човека, защото всички ние се борим за правото на нормален живот, борим се за справедлива съдебна система, борим се за социален статус, в който всеки да получава справедливи доходи, с които спокойно да покрива нуждите си и да бъде свободен и социално спокоен за утрешният ден. А дали ще има утре зависи само от нас самите, защото днес трябва да се изправим срещу мафията окупирала властта и да кажем „оставка“, да кажем „стига толкова“ заедно, защото утре зависи от днес.

Системата е силна там където сте сами, но не сте сами, изправете се, ние сме с вас! България има нужда от нас сега, утре може да е късно!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар