Мая Манолова с грижа за пенсионерите, те имат право на достоен живот!

в България

Мая Манолова с грижа за пенсионерите, те имат право на достоен живот!


Мая Манолова и активистите от „Изправи се.БГ“ дариха хранителни продукти! Дарихме хранителни продукти на пенсионерите от пенсионерски клуб „Люлин“ за празниците.

Последователно през годините се стремя да засвидетелствам уважението си към възрастните хора, които са дали толкова много за България. Те имат право на достоен живот и решението е преизчисляване на пенсиите, за да се повишат всички пенсии, не само на минималните. Мая Манолова с личен пример, но дали политиците ще отворят сърцата си и ще постъпят като нея, дали ще дарят малко любов и съпричастност към най-онеправданата група в тези тежки времена.

Хората, които изградиха България, отгледаха нашите Майки и Бащи и възпитаваха нас децата на България, сега са изоставени в немилост като това ще очаква и нас, ако имаме късметът да остареем!

За съжаление се сещаме по Коледа и Великден, но някои го правят, а други – не. Браво на Мая Манолова, дано и други последват примерът и!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар