Международните лидери пожелаха здраве и щастие

в Свят

Новогодишни обръщения бяха отправени от международните ръководители на големите държави, съобщи ТАСС.

Руският държавен глава Владимир Путин пожела на гражданите здраве и късмет. Руската държава ще продължи да работи, за да им осигури спокойствие.

Германският канцлер Ангела Меркел потвърди, че няма да търси нов мандат на следващите избори в страната. Тя заяви, че изпраща трудна година, но и че посреща новата с много надежда.

Турският президент Реджеп Ердоган обяви, че планира големи реформи. Те трябва да подобрят демокрацията и икономиката в страната.

Китайският президент Си Дзинпин обяви, че неговата страна е напреднала в развитието на икономиката и е успяла да подобри живота на хората в селските райони. Той призова хората по света да се обединят за повече стабилност.

Държавният глава на Франция Еманюел Макрон благодари на французите за подкрепата и единството което са показали през последната година, като обеща да действа за подобряване на условията за живот в страната.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар